gyors alkatrész keresés

Kereséshez FAQ:

Gépelje be a kereső mezőbe az készüléke modell számát. Esetlegesen, ha nem találja, mert túl sok a találat, pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével. Válassza ki a listából az adott típust, katintson az Alkatrészeket mutat feliratra. Ezután baloldalt talál egy kategória listát ahol válassza ki a megfelelő kategóriát. Például: BURKOLATOK, HABARÓ, MOTOR, NYÉL stb. A rendszerünk automatikusan lelistázza a kért Electrolux alkatrészeket. Előfordulhat, hogy az adott alkatrész nem szállítható, ekkor kattintson a Helyettesítő cikkek opcióra (ha létezik ilyen opció). Ezután kattintson rá, és máris teheti a kosárba. A termék megnevezésre klikkelve több infót kaphat a termékről. Originál szám szerint is kereshet a keresőben. Az origiál szám az Ön alkatrészén megtaláható.

Példa készülék típusra: MR430HC (Fontos! Ha több készüléket ad a kereső kérjük pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével (pl. BRAUN). (Fontos! Ha több készüléket hoz fel a kereső nézze meg a szervíz számot, Helyettesítő/Type számot vagy az Ident számot a készüléke címkéjén. Ha nem boldogul, szívesen segítünk!
Példa alkatrész originál számra: 64189652

Előfordulhat, hogy az adott alkatrész nem szállítható, ekkor klikkeljen a Helyettesítő cikkek opcióra (ha létezik).

Ha nem hoz eredményt, vagy nem találja a megfelelő alkatrészt, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az Online Help segítségével.

Alkatrész kereséshez kattintson a lenti képre!

 

 

Szállítás

Szállítás

Kedvező árak melett, gyors alkatrész házhoz szállítás.

tovább
Online Help

Online Help

Esetlegesen nem talál egy mosógép alkatrészt? Mi segítünk!

tovább
Alkatrész választék

Alkatrészek

Shopunkban minden ismert márkájú készülékhez alkatrész.

tovább
 

Apírtó alkatrészek kedvező árakon!

Köszönjük, hogy megtisztelt látogatásával és vásárlásával.

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
shopX Webáruház-lánc